Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Finalen mellom Tampa Bay Lightning og Colorado Avalanche er i ferd med å begynne, og de to lagene skal møtes for noen flere kamper. I denne finalen er Brayden Point, som har hvilet i en måned, i ferd med å bruke Tampa Bay Lightning drakt igjen. Tilbakekomsten hans har gitt lagkameratene større vilje til å vinne. Brayden Point har gjort utmerket fremgang på Tampa Bay Lightning de siste tre årene, både i spill og mentalitet. Tampa Bay Lightnings to ganger mesterutmerkelse er uatskillelig fra Brayden Point, som alltid er i stand til å sprekke av energi i møte med motgang.

Tampa Bay Lightning signerte en åtte års forlengelse med Brayden Point i fjor, og laget tror absolutt fremtiden til denne spilleren vil bli enda bedre. Fordi laget ser kvaliteten til kaptein Steven Stamkos i Brayden Point, er han så konsekvent, og han handler om å spille for Tampa Bay Lightning. Denne gangen ble Brayden Point skadet i første runde av sluttspillet, men heldigvis kunne han spille finalen etter en måned med rehabilitering.

Brayden Point er veldig takknemlig overfor lagkameratene for å ha vunnet runde etter runde, og gir dem muligheten til å ta på seg hockey trøye igjen for den eventuelle finalen. Brayden Point vil spille i åpningskampen, og trener Jon Cooper håper han ikke er påvirket av mentaliteten hans etter skade. Steven Stamkos, Nikita Kucherov og Andrei Vasilevskiy er glade for å ha Brayden Point tilbake, og hans tilstedeværelse gir lagkameratene mer selvtillit til å slå Colorado Avalanche.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 136 تاريخ : شنبه 28 خرداد 1401 ساعت: 16:47

Boston Bruins sparket trener Bruce Cassidy etter seks år med ikke å nå finalen. Selv om Bruce Cassidy har ledet Boston Bruins til sluttspillet i løpet av sine seks år som trener, er lagets mål å vinne et mesterskap. Bruce Cassidy hadde vanskelig for å oppnå Boston Bruins sine mål, så han angret ikke så mye på avgangen.

Bruce Cassidy oppnådde ikke Boston Bruins-målene, men hans trenerevne ble anerkjent av mange. Spesielt i disse to sesongene beseiret Boston Bruins motstandee heroisk i andre halvdel av den ordinære sesongen for å gå videre til sluttspillet. Kanskje mangler trenerevnen til Bruce Cassidy i sluttspillet for Boston Bruins, som har mange historiske ressurser. Men for de nyetablerte Vegas Golden Knights anerkjenner de veldig mye Bruce Cassidys trenerevne.

6. juni tok Bruce Cassidy av seg Boston Bruins drakt som han hadde fulgt med i mange år for å ta farvel med spillee. Uventet, innen 8 dager, ble han invitert av det nye teamet. Da Bruce Cassidy så Vegas Golden Knights drakt henge på midten av banen, var han plutselig veldig takknemlig og takknemlig for lagets anerkjennelse av hans styrke. Vegas Golden Knights bestemte seg for å bytte trener etter å ha mislyktes i sluttspillet, og nå har de funnet riktig passform.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 126 تاريخ : چهارشنبه 25 خرداد 1401 ساعت: 16:52

Colorado Avalanches største håp akkurat nå er at Easte Conference-finalene kan bli utsatt til kamp 7 for å avgjøre utfallet, og de trenger nok tid til at spillere med håndskader kan komme seg. Selv om Colorado Avalanche slo Edmonton Oilers 4-0 i en quick-fix, var det synd at flere spillere ble skadet i løpet av kampen. Colorado Avalanche I tillegg til forrige gang keeper Darcy Kuemper skadet overkroppen, har flere spissspillere også fått alvorlige håndskader i de neste tre kampene.

Darcy Kuemper har kommet seg etter skaden og er sikker på å kunne bruke Colorado Avalanche drakt igjen i finalen. Edmonton Oilers' fire kamper var en alvorlig trussel mot helsen til Colorado Avalanche-spillere, og Evander Kane ble suspendert i én kamp. Colorado Avalanche var heldig nok til å slå ut Edmonton Oilers på fire kamper, ellers hadde de kommet seg til finalen uten friske spillere. De som hadde på seg Edmonton Oilers drakt prøvde desperat å ta seg til finalen, men dessverre var de for voldsomme i kampen og endte opp med å miste sjansene.

Tampa Bay Lightning har vunnet tre kamper på rad, og kamp 6 vil være veldig viktig for begge sider. Tampa Bay Lightning sviktet ikke fansen, de var alltid i stand til å trekke lærdom fra motgang og bruke dem til å slå motstandee. Etter tre år med akkumulering er Tampa Bay Lightning svært rutinert å vinne mot lagene de har spilt mot. Da Tampa Bay Lightning møtte et relativt ukjent lag, måtte de oppleve hverandres styrker i de to første faktiske kampene, og deretter tilpasset de en ny strategi for å beseire motstandee.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 121 تاريخ : جمعه 20 خرداد 1401 ساعت: 18:20

I NHL Weste Conference avsluttet Colorado Avalanche kampplanen enkelt på 4 kamper og gikk videre til finalen, mens Easte Conference var uavgjort 2-2 etter 4 kamper. Colorado Avalanche har ikke hatt syv kamper hele veien denne sesongen, og de har alltid klart å fullføre timeplanen med raske seire. Tampa Bay Lightning kom tilbake i forgrunnen etter å ha tapt to kamper, og vunnet de to siste kampene på rad. Det var ikke lett for New York Rangers å komme seg til finalen, med sju kamper spilt i hver av de to første rundene.

Colorado Avalanche beseiret Edmonton Oilers 6-5 på overtid i Game 4 for offisielt å gå videre til finalen. Colorado Avalanche opplevde Edmonton Oilers-kampen denne gangen. Noen spillere på laget ble skadet og trengte nok tid til å komme seg, så det var veldig fordelaktig for dem å avslutte timeplanen tidlig. New York Rangers slo ikke Tampa Bay Lightning i sin tredje kamp, ​​så det kommer til å bli vanskelig for dem å vinne igjen. De fleste kjenner til Tampa Bay Lightnings strategi, og kan de snu utviklingen i kamp 3, er det nok til å vise at treneren har sett motstanderens styrke.

Konkurransen i Easte Conference er hard, og de har spilt syv kamper på flere skjema denne sesongen. For tiden har fans fra hele verden på seg Tampa Bay Lightning drakt og New York Rangers drakt til scenen for å se kampen, og de ser frem til lagene de støtter kan gå videre til finalen. Vil Tampa Bay Lightning snu ting igjen mot New York Rangers? Vi ser fortsatt frem til å se det siste oppgjøret mellom den unge Colorado Avalanche og den to ganger mesteren Tampa Bay Lightning.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 139 تاريخ : چهارشنبه 18 خرداد 1401 ساعت: 17:39

New York Rangers skuffet ikke denne sesongen da de tok et heroisk løp til finalen i Easte Conference. New York Rangers-finalemotstanderen er Tampa Bay Lightning, et lag som har vunnet rygg mot rygg Stanley Cups. For øyeblikket har New York Rangers slått motstandee i begge kampene, og de har tatt ledelsen. New York Rangers-trener Gerard Gallant kjenner sin gode venn Jon Coopers trenerferdigheter så godt at han ikke turte å gi slipp før de siste øyeblikkene av seieren. De som bruker New York Rangers drakt kjenner motstandee sine bedre, og de må være godt forberedt til hver kamp.

Ut fra de to årene med Tampa Bay Lightning, endrer dette laget ofte spillet i spill 3. Tampa Bay Lightning har en god vane med å bruke de to første kampene mot ukjente motstandere for å se deres sanne styrke. Tampa Bay Lightning vil deretter justere taktikken for å slå motstandee på rad resten av spillet. De er et veldig smart team. Trenee til disse to lagene er bestevenner, så denne gangen er enda mer en test på hverandres forståelse av styrken til begge sider.

Tampa Bay Lightning-trener Jon Cooper har gruet seg til å løpe inn i New York Rangers siden sluttspillet begynte, men til syvende og sist må de stå testen hvis de vil vinne Stanley Cup. Etter å ha tapt to kamper på rad, tok trener Jon Cooper på seg en Tampa Bay Lightning drakt for å trene med spillee, og han gikk personlig ut på banen for å forklare hvordan spillere skulle løse problemer i faktisk kamp. Kamp 3 var avgjørende for Tampa Bay Lightning, som måtte vinne den. Weste Conference Colorado Avalanche har en 3-0 samlet seier over Edmonton Oilers, så Jon Cooper vil ikke ha samme resultatlinje i Easte Conference.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 155 تاريخ : يکشنبه 15 خرداد 1401 ساعت: 16:34

NHL Weste Conference-finalene har begynt, og Colorado Avalanche vant i kamp 1. Selv om Colorado Avalanche vant den første kampen, var lagkeeper Darcy Kuemper midlertidig ute av kampen med en skade. Det var takket være reservekeeper Pavel Francouz at han gjorde 18 utmerkede redninger etter at Darcy Kuemper trakk seg med en skade. Hvorvidt Darcy Kuemper vil spille i neste kamp er ukjent, men Pavel Francouz sin styrke anerkjennes fortsatt av treneren.

Colorado Avalanche tok seg til finalen i Weste Conference etter tre år med hardt arbeid, og denne gangen kommer de til å utnytte timingen sin godt. Edmonton Oilers gikk også videre til finalen igjen etter mange år, og styrken deres skal ikke undervurderes. Da Darcy Kuemper tok av seg Colorado Avalanche drakt for å sjekke skaden, var det fortsatt mye bekymring for om laget ville endre seg på grunn av hans fravær. Når hvert lag når sluttfasen, er de redde for at hovedspillee deres ikke kan spille på grunn av skade. Fansen ber om at Darcy Kuemper kan holde seg frisk og spille i neste kamp.

Av de fire lagene som gikk videre til den siste semifinalen denne sesongen, ble forrige sesongs mester Tampa Bay Lightning beholdt, med endringer i de tre andre. Easte Conference-finalistene var Tampa Bay Lightning og New York Rangers, mens Florida Panthers og Carolina Hurricanes, som rangerte første og tredje i ligaen, ble eliminert. Det er flere og flere fans som liker Tampa Bay Lightning drakt, og dette laget kan alltid gjøre mirakler i sluttspillet. Mot tre lag som har gått videre til semifinalen igjen etter mange år, kan Tampa Bay Lightning vinne en tredje Stanley Cup på rad?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 224 تاريخ : چهارشنبه 11 خرداد 1401 ساعت: 18:06

Det første Weste Conference-laget som gikk videre til finalen denne sesongen var Edmonton Oilers, som beseiret Calgary Flames 4-1 sammenlagt. Dette er første gang Edmonton Oilers går videre til tredje runde av sluttspillet siden tapet i Stanley Cup-finalen i 2006. Edmonton Oilers tok seg til finalen i Weste Conference igjen, og spillee kysset hockey trøye sine i gratulasjoner. Edmonton Oilers var i stand til å gå videre til finalen, og lagkameratene deres er veldig takknemlige til Connor McDavid for hans dedikasjon, han er alltid i stand til å dempe krisen i nøkkelkampene.

Connor McDavid ble valgt ut av Edmonton Oilers med det første samlede valget i første runde i 2015. Etter 7 års erfaring har han endelig blitt et godt senter. I løpet av syv år har Connor McDavid brukt mange Edmonton Oilers drakt, falt ned og reist seg igjen og igjen i treningskamp etter kamp. Edmonton Oilers har alltid blitt eliminert i andre runde av sluttspillet gjennom årene, og Connor McDavid har alltid jobbet hardere etter å ha mislyktes.

Carolina Hurricanes kom også til sluttspillet denne sesongen, og de kjemper mot New York Rangers om den siste plassen i finalen i Weste Conference. Vi vet ikke om denne sesongen blir den samme som i 2006, med Edmonton Oilers og Carolina Hurricanes som siste deltakere. Hvis Carolina Hurricanes kommer seg til finalen i Easte Conference, har de ikke store sjanser til å vinne mot Tampa Bay Lightning. Florida Panthers og Carolina Hurricanes tapte begge mot Tampa Bay Lightning forrige sesong, så Tampa Bay Lightning har en suksessrate på 80 prosent mot kjente lag.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 142 تاريخ : جمعه 6 خرداد 1401 ساعت: 16:31

Florida Panthers, nr. 1 ordinær sesongkamp denne sesongen, har blitt eliminert, og de slapp ikke unna skjebnen igjen foran Tampa Bay Lightning. Alle må beundre styrken til Tampa Bay Lightning, enten det er New York Islanders i de to første sesongene, eller Florida Panthers i disse to sesongene, det er vanskelig å slå dette laget. New York Islanders ble beseiret av Tampa Bay Lightning i semifinalen i både sesongen 2019 og 2020, mens Florida Panthers på samme måte ble beseiret av Tampa Bay Lightning i sluttspillene 2020 og 2021. Florida Panthers møte med Tampa Bay Lightning klarte ikke å endre skjebnen til elimineringen, og de forlot til slutt banen med beklagelse.

Florida Panthers har overgått Tampa Bay Lightning i den ordinære sesongen begge årene, men hvorfor er de så vanskelige å slå i sluttspillet. Tampa Bay Lightning beseiret Florida Panthers 4-0 sammenlagt, og de klarte å gå videre til semifinalen igjen. Spillee i Florida Panthers drakt gikk trist av banen, etter å ha tapt mot Tampa Bay Lightning igjen. Nå vet Florida Panthers-spillere altfor godt hvorfor New York Islanders i fjor viste et så emosjonelt bilde da de angrep Tampa Bay Lightning-spillee etter syv strake kamper.

Tampa Bay Lightning er virkelig et powerhouse-lag i sluttspillet som har utmerket seg i den sene kampen i tre strake sesonger. Denne Tampa Bay Lightning drakt har blitt et fasjonabelt nytt produkt som unge fans er gale etter, og laget har alltid en sterk utholdenhet. Tampa Bay Lightning ble det første laget som gikk videre til semifinalen, og hvis motstanderen deres er Carolina Hurricanes, er sjansene deres for å gå videre til finalen svært høye. Siden Carolina Hurricanes allerede hadde spilt mot Tampa Bay Lightning i sluttspillet forrige sesong, er det en god sjanse for at de taper igjen til slutt. Og hvis opprykket er New York Rangers, så er slutten fortsatt ukjent?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 134 تاريخ : چهارشنبه 4 خرداد 1401 ساعت: 16:40